Out & About lancerer en nyskabende podcastserie, der tager lytterne med på en provokerende rejse gennem sex, fetich og livsstil målrettet biseksuelle og homoseksuelle mænd.

Af: Made4Media // Download pressemateriale

Out&About Podcast - Provokerende podcast til mænd som har sex med mænd. Podcasten kommer til at handle om mandesex, bøssesex og målrettet biseksuelle og homoseksuelle.

Out&About Podcast – Provokerende podcast til mænd som har sex med mænd. Podcasten kommer til at handle om mandesex, bøssesex og målrettet biseksuelle og homoseksuelle.

Den banebrydende podcast udforsker emner, der normalt er tabu i offentligheden. Heriblandt BDSM-slave/master-forhold, fascination af ydmygelse, straf og dominans, prostitution blandt unge via Grindr, samt den tiltagende popularitet af amatør-bøsseporno blandt homoseksuelle.

Out & About er allerede kendt som Danmarks største landsdækkende medie for LGBT+ segmentet, og med lanceringen af den nyskabende podcast bekræfter Out & About sit engagement i at skabe et åbent og mangfoldigt rum for LGBT+ miljøet, hvor vigtige og kontroversielle emner kan udforskes.

Redaktionschef Bert Svalebølle glæder sig til at præsentere denne nyskabende podcast til publikum:

“Out & About har altid været dedikeret til at give vores læsere og lyttere en dybere forståelse af de emner, der påvirker LGBT+ miljøet. Vi er stolte af at tage skridtet ind i podcastverdenen. Her fortsætter vi med at udfordre grænser og belyse vigtige spørgsmål, der normalt ikke bliver diskuteret åbent”, udtaler Bert Svalebølle.

Podcasten udkommer til efteråret

Den nye podcast har Mikkel Kjerri som vært. Han inviterer eksperter, aktivister og individer med personlige erfaringer ind i samtalen for at give lytterne mulighed for at få dybdegående indsigter i de omtalte emner og udfordre deres egne forståelser og fordomme. Mikkel Kjerri vil også som vært byde på egne perspektiver og meninger, hvilket skaber en engagerende og tankevækkende oplevelse for lytterne.

De nye podcast om sex, fetich og livsstil for biseksuelle og homoseksuelle mænd vil gøre det muligt for lytterne at udforske komplekse aspekter af deres seksualitet og identitet i et trygt og oplyst rum. Gennem ærlige samtaler og intime diskussioner ønsker Out & About at bidrage til en mere åben dialog om emner, der ofte er omgærdet af stigmatisering og tabu.

Podcastserien vil være tilgængelig på Out & Abouts hjemmeside, hvor man også finder det trykte magasins indhold. Yderligere informationer om lanceringen, herunder gæstelisten og de første episoder, vil blive offentliggjort på outandabout.dk

Vær med, når vi bryder grænser og åbner dørene til samtaler, der virkelig betyder noget.

Bjorn Dotzauer


Sexolog Bjorn Dotzauers unikke perspektiv på manden og mennesket har altid været, at alt i vores krop er forbundet på komplekse måder.

Sexolog Bjorn Dotzauer deltager fast i podcasten

Bjorn Dotzauer er sygeplejerske, foredragsholder, forfatter og har medvirket i flere af DR’s prisbelønnende programmer. Derudover er han homoseksuel og speciale i mænds seksualitet. Bjorn bliver et fast indslag i hvert afsnit af podcasten som vil kommentere og giver gode råd indenfor dagens tema. Derudover bliver det også muligt for lytterne, at stille anonyme spørgsmål til sexologen Bjorn Dotzauer. Spørgsmål kan sendes til podcast@outandabout.dk

Spørgeskema til research – vind gavekort

Out & About har fået produceret et spørgeskema som tager pulsen på målgruppens sexvaner, holdninger og tanker. Vi opfordrer læserne til at deltage, så undersøgelsen kan betragtes som valideret.

Spørgeskemaet tager omkring 5 – 7 minutter at besvare, og du deltager anonymt kun med oplyst mailadresse, som anvendes til deltagerkonkurrencen om 10 gavekort, hver til en værdi af kr. 2.500.

Spørgeskemaet finder du lige her.

 

Medvirkende/kilder søges – og idéer til temaer

Selskabet, som producerer podcasten, annoncerer på deres hjemmeside, at de søger medvirkende/kilder til de emner, som behandles i den enkelte podcast. Om redaktionen kunne bruge netop din input kan du se her.

 

Find vores podcast:

 

Listen to "Out&About" on Spreaker.