Oplev en helt ny verden af muligheder med Leadinfo.com

– dit ultimative værktøj til at forvandle anonyme websitebesøg til konkrete salgsleads!

Vi trækker sløret til side og giver dig en dybtgående indsigt i, hvem der besøger din hjemmeside, hvilke sider de udforsker, og hvordan du bedst kan nå ud til dem.

Med vores avancerede teknologi kan du sige farvel til gætterier og hilse data-drevet beslutningstagning velkommen.

Få adgang til realtidsinformation om virksomheder, der besøger din side, og skræddersy din tilgang til deres behov.

Vores brugervenlige platform præsenterer dig for omfattende firmadetaljer, kontaktinformationer på relevante beslutningstagere og endda en oversigt over besøgte sider.

Men det stopper ikke her. Vi ved, at hvert lead er en værdifuld mulighed, og derfor tilbyder vi integrerede værktøjer til at organisere, prioritere og spore dine leads på en strømlinet måde.

Del information på tværs af dit salgsteam, planlæg opfølgningsopgaver og se din konverteringsrate stige.

Så hvorfor vælge Leadinfo.com?

Fordi vi går ud over traditionel besøgsstatistik og løfter sløret for det potentiale, der ligger i din hjemmesides anonyme besøgende.

Tøv ikke med at træffe informerede beslutninger, skabe meningsfulde kundeinteraktioner og øge din virksomheds vækst.

Vælg Leadinfo.com produktet hos Made4Media som er certificeret partner. Begynd rejsen mod at konvertere besøgende til loyale kunder!

Made4Media Officiel Partner af LeadInfo - få leadinfo til markeds bedste priser...
Sådan identificerer du B2B besøgende på din hjemmeside. Få en oversigt over hvilke virksomheder der besøger din hjemmeside og få varme leads.

Leadgenererende software til vindere

Find ud af, hvorfor vi er det foretrukne valg af software til brands, der er ønsker mere vækst. Prøv vores software i 14 dage helt gratis og uforpligtende. Det handler om at arbejdere endnu mere effektivt. Kontakt Made4Media og få 14 dages adgang til Leadinfo

Du kan også booke en demo af Leadinfo.

Få en brugervenlig oversigt over B2B-besøgende i din indbakke

Se dine hjemmesidebesøgende på samme måde, som du tjekker dine e-mails. Vores brugervenlige indbakke-design giver dig en detaljeret virksomhedsprofil på hver eneste besøgende – uden nogen komplicerede statistikker eller uoverskuelige data.

Leadgenerering i realtid

Opdag og kontakt dine leads i realtid. Det betyder, at du hele tiden har adgang til en væld af fede muligheder, som du kan undersøge og forfølge, så snart de tikker ind i din indbakke.

Tredobling af dine konverteringer med effektive Lead Gen Forms

Tag føringen – og skab effektive Lead Gen Forms, så du får dine besøgende til at tage kontakt til dig og din virksomhed!

 

Gennemskuelig prissætning for alle

Din pris er baseret på antallet af unikke leads, som vi kan se, der besøger din hjemmeside hver måned. Det er gennemskueligt, nemt og enkelt. Begynd med en gratis og uforpligtende prøveperiode på 14 dage og mulighed for en demo one-to-one. Kontakt Made4Media

Prisforklaring

Hver ny bruger starter med en 14-dages gratis og uforpligtende prøveperiode. Hvorfor? For i løbet af denne periode får i muligheden for at teste vores tool af og vi beregner hvor mange månedlige unikke leads, Leadinfo kan identificere til din virksomhed, hvorefter i bliver placeret i en bestemt scale.

Din pris inkluderer adgang til alle Leadinfos funktioner – Lige fra lead-identifikation i realtid til leadscoring samt meget mere. Derudover indeholder prisen gratis adgang til vores kundeserviceteam, som altid er til rådighed i forhold til spørgsmål, implementering af vores værktøj, gratis onboarding eller noget helt fjerde.

Unikke månedlige identificerede virksomheder

DKK/MDR.
0 – 50 399,-
51 – 100 589,-
101 – 250 969,-
251 – 500 1.109,-
501 – 750 1.489,-
751 – 1.000 2.009,-
1.001 – 1.500 2.969,-
1.501 – 2.000 3.349,-
2.001 – 3.000 3.719,-
3.001 – 4.000 4.459,-
4.001 – 5.000 5.209,-
5.000 + Kontakt os – og få en pris

Få en uforpligtende snak om dit projekt…