Lej et billigt professionelt kamera til foto og video

Fordele

  • 20,2 Megapixel fullframe-sensor
  • Robust, let konstruktion
  • Maks. ISO 25600 (kan udvides til ISO 102400)
  • 11-punkts AF, følsom ned til -3EV
  • GPS* registrerer din position
  • Wi-Fi** filoverførsel og fjernbetjening
  • Full HD-video

20,2 Megapixel fullframe CMOS-sensor

EOS 6D er bygget op omkring en 20 Megapixel fullframe CMOS-sensor og en kraftig DIGIC 5+-billedprocessor. Tilsammen giver det klare billeder med stor detaljerigdom. Farver gengives præcist, og farveovergangene er diskrete og naturlige.

 

Fordelen ved fullframe

Få muligheden for at bruge EF-vidvinkelobjektiver, og opdag nye metoder til at fotografere landskaber, indendørs motiver og gademotiver. Den ekstra kontrol over dybdeskarphed, som fullframe-sensoren giver dig, er perfekt til at give dine portrætter ekstra gennemslagskraft.

 

Imponerende ydeevne ved svag belysning

Når lyset svinder, leverer EOS 6D stadig fantastiske billeder. ISO-følsomheden går fra ISO 100 op til ISO 25600 (kan udvides til L:50, H1:51200, H2:102400), og et autofokussystem med 11 punkter fungerer helt ned til -3EV. Det er følsomt nok til, at du kan bruge kameraet i månelys.

 

Komponér nemt billeder

Arbejd intuitivt med EOS 6D’s skarpe fullframe-søger. En 7,6 cm (3,0″) Clear View II LCD-skærm med 1.040.000 punkter gør Live view-optagelse af stillbilleder og Full HD-video til en sand fornøjelse.

 

Kreative funktioner designet til dig

Indfang detaljer både i skarpt lys og skygge med EOS 6D’s høje dynamikområde (HDR), og skab sammensatte billeder med dets multieksponeringsfunktioner. ±5-trins eksponeringskompensation og ±3-trins automatisk eksponeringsbracketing giver fleksibilitet og gør det muligt at finjustere eksponeringen.

 

GPS sporer alle dine bevægelser

Indbygget GPS bestemmer din præcise placering og geotagger alle billedfiler med oplysningerne. I GPS Logger registreres din rute, selv når kameraet er slukket.

 

Wi-Fi giver uovertrufne tilslutningsmuligheder

Lav fjernoptagelser fra alternative vinkler: Opret forbindelse til dit EOS 6D, og styr det med din pc, Mac, tablet eller smartphone. Du kan overføre billeder trådløst og dele dem med familie og venner.

 

Full HD-video

Optag Full HD-video med en opløsning på 1080p, og brug objektiver med hurtig blænde og fuld manuel kontrol til at opnå visuelle effekter i biografkvalitet.