🎙️ Søger kilder og medvirkende til en spændende podcast om BDSM og Slave/Master-forhold! 🌟

Podcasten bliver produceret for Out & About som er et medie for homoseksuelle. Derfor søger vi medvirkende, som også er homoseksuelle.

Hej allesammen! Vi er i gang med at producere en tankevækkende og oplysende podcast om BDSM-miljøet og slave/master-forhold, der vil blive udgivet på Spotify, Apple Podcast og Google Play. Vi søger spændende kilder og medvirkende, der kan bidrage med deres viden, erfaringer og perspektiver.

Hvis du er en ekspert inden for BDSM, en erfaren udøver eller har personlige historier, du gerne vil dele, vil vi meget gerne høre fra dig! Vi er interesseret i at udforske forskellige aspekter af BDSM, herunder psykologi, seksualitet, etik og helbredende aspekter.

Vi er også særligt interesseret i at tale med et homoseksuelt par, der lever i et 24/7 slave/master-forhold. Hvis du eller nogen, du kender, passer ind i denne beskrivelse og er villig til at dele jeres historie, ville det være fantastisk at høre fra jer.

Hvis du er en terapeut, psykolog eller forsker, der har erfaring med BDSM-relaterede emner, vil jeg også gerne tale med dig og drøfte de terapeutiske og psykologiske aspekter af BDSM.

Hvis du har interesse i at medvirke i podcasten eller kender nogen, der kunne være relevante kilder, så tøv ikke med at kontakte mig. Du kan kontakte mig på [indsæt din kontaktoplysninger], og vi kan diskutere nærmere.

Jeg er meget begejstret for at udforske dette emne og skabe en informativ og respektfuld podcast om BDSM og slave/master-forhold. Lad os sammen bryde tabuer og bidrage til en større forståelse af dette unikke aspekt af menneskelig seksualitet og intimitet!

Del dette opslag, så vi kan nå ud til så mange relevante kilder og medvirkende som muligt. Tak for jeres støtte! 🎧❤️