Velkommen til Made4Media Talentfabrikken

Hos Made4Media udvikler vi talentets helt unikke potentiale på den bedst mulige måde og sikrer, at unge med passion for lyd får skærpet deres færdigheder til at gøre lydfortællinger til deres levevej. Vi tør udfordre det gængse, dele ud af kreative, modige, provokerende ideer, hvad end det drejer sig om at formidle aktuelle historier, kultur eller ren og skær underholdning.

Vi er nysgerrige på verden og søger med kritisk blik at finde nuancerne i de ting, vi går og taler om. Talent-redaktionen er et sted, hvor vi tør lære, lytte og ikke mindst fejle.

Er du Made4Media’s nye talent?

Når du har være talent hos Made4Media, kan du bevise, at du har fået skabt indsigt og et ”lille kørekort” til alle dele af en lydproduktion. Som talent sender du et ugentligt/måndligt program i en periode, der fastlægges ud fra dit programkoncept. Du modtager løbende sparring, hjælp og feedback, så vi sikrer, at du kun bliver bedre.

Du bliver en del af talent-redaktionen som holder til på Djursland/Grenaa, men du kan sagtens producere fra hvorend i landet, du befinder dig. Et talentprogram er et ulønnet kursusforløb med mulighed for honorarbetaling efter endt kursusforløb, hvor der er tid til at studere og arbejde ved siden af. Vi søger primært længerevarende radioformater, men vi er altid åbne for andre typer idéer.

Vi modtager løbende pitch på podcastproduktioner. Hvis du har en podcast idé så tøv ikke med, at sende den til info@made4media.dk