Hvis du er blevet inviteret til at deltage i en Cleanfeed-session, er her, hvad du kan forvente. Vi håber, at disse tips vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af oplevelsen.

Cleanfeed er gratis for gæster

Du behøver ikke at tilmelde dig en Cleanfeed-konto eller betale penge for at deltage i en Cleanfeed-session. Du behøver kun en understøttet browser installeret på din computer, tablet eller telefon og en mikrofon og et par hovedtelefoner.

Invitationen

Din vært sender dig et link for at deltage i Cleanfeed-sessionen. Dette gratispas kan være i en e-mail, som viser navnet på den person, der har inviteret dig, eller et weblink sendt via en anden beskedtjeneste.

En visning af Cleanfeed-invitationen sendt til en gæst
Linket til at oprette forbindelse til Cleanfeed-sessionen ankommer muligvis via e-mail eller via en onlinemeddelelse

 

Sørg for, at din mikrofon og dine hovedtelefoner er tilsluttet din enhed, og klik på den grønne TILSLUT -knap for at åbne invitationslinket i din browser.

Som gæst på en pc eller Mac eller Android er der et par kompatible browsere . Til iPad og iPhone skal du bruge Safari-webbrowseren.

Klargøring af dit ‘rum’

Dobbelttjek, at dit værelse/rum er så stille som muligt, og at den session, du er ved at deltage i, ikke bliver afbrudt af dine venner, familie, kæledyr, arbejdskolleger eller naboer. Sæt et Forstyr ikke -skilt på din dør, hvis det er nødvendigt, og sørg for, at du har sat din telefon i lydløs tilstand .

Rumakustik spiller en stor rolle, når der optages lyd af høj kvalitet. For de bedste resultater anbefales det, at du befinder dig i et rum med så lidt ekko og så mange bløde møbler som muligt. Hvis du kan opnå dette, vil du få en vellykket og fornøjelig session.

Deltager i sessionen

Når du åbner Cleanfeed-invitationslinket, vises en side, der giver dig mulighed for at deltage i sessionen. Når du er klar, skal du klikke på den grønne Start- knap i midten af ​​skærmen for at deltage i sessionen.

Skærmvisningen, før du deltager i en session som gæst
Klik på den grønne Start- knap for at deltage i sessionen

 

Hvis det er første gang, du har været gæst i en Cleanfeed-session, bliver du bedt af din browser om tilladelse til at bruge din mikrofon. Cleanfeed fungerer ikke uden det, så du skal klikke på Tillad adgang.

Vælg din rigtige mikrofon

Hvis din browser ikke er indstillet til din eksterne mikrofon kan du klikke

Sådan ændre/vælger du en anden mikrofon i Cleanfeed.

Sådan ændre/vælger du en anden mikrofon i Cleanfeed.

Venter på din vært

Når Cleanfeed-skærmen vises, skulle den lille lodrette lydmåler til venstre for dit navn vise noget aktivitet, når du taler, med en bevægelig grøn bjælke. Hvis der overhovedet ikke vises nogen bevægelse, skal du kontrollere, at din mikrofon er tilsluttet, og at dit computersystem er konfigureret korrekt.

Hvis din vært endnu ikke har deltaget i sessionen, vises ordet Venter under deres navn. Når de deltager i sessionen, ændres dette ord til Forbundet , og du bør høre din vært tale til dig.

 Skærmvisningen, før du deltager i en session som gæst
Hvis Cleanfeed-sessionen endnu ikke er begyndt, vil Waiting blive vist under værtens navn.

 

Hvis din vært taler, skulle den lille lydmåler til venstre for deres navn vise noget aktivitet. Hvis værtens lydmåler bevæger sig, men du ikke kan høre dem, skal du kontrollere, at dine hovedtelefoner er tilsluttet, og at dit systemlydudgang er konfigureret korrekt og ikke er slået fra.

Hvis du har problemer med at få din mikrofon eller hovedtelefoner til at virke, så tjek vores artikel for fejlfindingstips .

At dæmpe dig selv

Nogle gange kan du have brug for lidt privatliv under en session, eller måske for at hoste, nyse eller rømme halsen; noget, hvor du ikke ønsker at blive hørt af din vært. Tryk på dit navn på Cleanfeed-skærmen for at slå dig selv midlertidigt fra, hvilket vil få ordet Muted til at vises. Tryk igen for at slå lyden til, når du er klar til at tale igen.

Afslutning af sessionen

Hvis du ønsker at forlade sessionen, skal du blot lukke dit browservindue. Hvis din vært har forladt sessionen, vil en besked, der siger, at den anden part har lagt på, blive vist i din browser.

Sessionens slutskærm; når et studie afslutter sessionen
Hvis Cleanfeed-sessionen er afsluttet, vil denne meddelelse blive vist i din browser