Danmarks billigste SEO tekster til linkbuilding

OM MADE4MEDIA

Made4Media er et full service netværks webbureau og samarbejder med en håndfuld journaliststuderende, som tilbyder billige SEO tekster.

Vi har udvalgt de dygtigste journaliststuderende, som har STOR erfaring med at lave billig SEO på din WordPress hjemmeside og i Google Analytics. Du skal blot fortælle lidt om indholdet på din hjemmeside samt hvor SEO teksterne skal publiceres – så bliver resten klaret for dig.


Søgemaskineoptimering er en glimrende og gratis måde at forøge dine website-besøgende på. Men professionel hjælp koster typisk over 500 kroner i timen. Du kan også forsøge at lave din SEO selv – men det er bøvlet for nybegyndere og hvor godt bliver det så?


SEO og Linkbuiding tekster fra

kun dkr. 90,- pr. tekst excl. moms


Sådan skaber du synlighed med effektive webtekster

Mere end 90 % af alle personer vælger resultater på side 1 på Google eller Bing, når de bruger søgemaskiner til at finde oplysninger om virksomheder eller handle i webshops. Derfor er din hjemmeside eller webshop nødt til at være så synlig som mulig for at få succes online.

 

Hos made4media har vi stor erfaring med at skrive webtekster til hjemmesider og webshops. Vi hjælper virksomheder med at styrke deres synlighed, så de nemmere kan sælge flere produkter eller ydelser.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med effektive webtekster, der gør jer mere synlige og attraktive for jeres målgruppe?

Billige SEO tekster – se prislisten:

200+ ord Linkbuilding tekst kun dkr. 90,- pr. tekst

400+ ord Linkbuilding tekst kun dkr. 100,- pr. tekst

600+ ord Linkbuilding tekst kun dkr. 140,- pr. tekst

800+ ord Linkbuilding tekst kun dkr. 180- pr. tekst

FAQ – SEO & Webtekster

Hvad er SEO tekster?

SEO-tekster er tekster, som er skrevet med det formål, at de skal opnå synlighed på Google. Det vil sige, at teksterne er søgemaskineoptimerede.

 1. Tag altid udgangspunkt i en søgeordsanalyse.
 2. Forstå, og besvar søgehensigten.
 3. Prioritér altid det gode indhold.
 4. Erobr klikket med et sprødt title tag og en indbydende meta description.
 5. Skriv lange, omfattende og dybdegående SEOtekster.
 6. Husk at bruge dine søgeord – flere gange.

Hvad er Webtekster?

 Webtekst er det danske ord for “copywriting” og dækker i sin bredeste forstand over tekstindhold til hjemmesider. Andre ord for webtekster, du måske har hørt, er f.eks. SEO tekster, kategoritekster, tekst til landingssider, copywriting m.m. En webtekst har både til formål at hjælpe en hjemmeside med at rangere i søgemaskinerne og at hjælpe den besøgende i form af viden, informationer mv. og at konvertere disse til kunder.


Download: Den Ultimative SEO-tekst guide

Anbefalinger og udtalelser fra kursister og kunder

made4media kunde - Emma

“Made4Media har spares os for mange penge på vores linkbuilding. Deres tekster er en del bedre end de typiske link tekster vi plejede at købe og sågar dobbelt så billige.”

Emma Jensen

SOME assistent

made4media kunde - Rasmus

“Vi er yderste tilfredse med vores SEO-tekster! Vi har tidligere haft en freelancer tilknyttet, som fik lavet 10 link tekster om måneden, til at vi nu får 35 om måneden for samme pris. Så ja, yderst tilfredse.”

Rasmus Simonsen

Iværksætter

made4media kunde - Pernile

“Jeg er meget imponeret over kvaliteten af deres Made4Medias link tekster, for at være ærlig. Selvfølgelig er deres pris og leveringstid også en meget stor fordel. Jeg er meget glad for vores samarbejde.”

Iben Nielsen

Webbureau Indehaver

Phone

+45 69 69 14 14

Address

Æblerosevej 13, 1. th. • DK-8500 Grenaa

Email

info@m4m.dk

Du er velkommen til, at række ud efter mig…

  error: Copyright
  “no woman should be pressured into marriage" chimamda adichie music heads africa. Transferring the materials to another person or “mirror” the materials on any other server. "tale of misery" dark poetry by sammy anderson.